Zuckerberg pierde 30 miliarde după ce a dat click pe un link cu „Ești tu în video?”

Bogătașul american Mark Zuckerberg, proprietarul companiei META a căzut și el victimă țepelor de pe Facebook o rețea socială destul de controversată în ultima vreme. Acesta a primi un mesaj periculos de tipul „tu ești cel din video” și a dat click pe link.

Imediat a fost redirecționat spre un alt site din internet, inchizându-i-se automat taburile cu Facebook în care se uita la decapitări ISIS și traficul de minore din țările arabe și a ajuns într-un loc unde i s-a cerut datele de pe card precum și tokenul cu care intră pe bursa americană când vrea să vadă care mai sunt cotațiile.

Întrucât site-ul îi promitea că dacă dă aceste date îi va spune ce IQ emoțional are și cum arată acum actorii din Harry Potter, la 20 de ani de la începerea filmărilor, Mark a completat formularul și imediat a pierdut 30 de miliarde de dolari pe bursă. Acesta a făcut reclamație la Facebook și a fost informat că în momentul de față, întrucât pandemia COVID a afectat foarte mult forța de muncă, va primi un răspuns la solicitare în 3 până la 6 luni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 februarie 2022 14:37
Citește mai mult despre: facebook Mark Zuckerberg teapa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult