1 iunie. Milioane de bărbați se bucură ca niște copii că s-au deschis terasele

Niciodată Ziua Copilului nu a fost sărbătorită ca acum în România! Milioane de bărbați fac tumbe, aleargă în cerc urlând de fericire, în timp ce alții doar au un zâmbet tâmp pe față, de bucurie că terasele s-au redeschis. Exact ca niște copii, bărbații stau apoi cuminți la măsuțe, câte 4, în așteptarea berilor.

Unii bărbați sunt atât de fericiți că au venit la terase cu Lego-ul. Bărbații spun că au ieșit la terase fără familie, soțiile și copiii au rămas acasă, pentru că pericolul Covid încă pândește, de ce să-i expună și pe ei în mod inutil? ”Asta înseamnă responsabilitate”, spune Decebal Popescu, sociolog care serbează și el Ziua Copilului tot la terasă.

”În alți ani, 1 iunie era o zi irosită, o zi ca oricare alta. Deși liberă, pica în mijlocul săptămânii și de multe ori eram trimis de nevastă la Dedeman, să repar ceva prin casă. Abia de azi, o dată cu redeschiderea teraselor, 1 Iunie devine cu adevărat o zi de sărbătoare. Cred că e cea mai frumoasă zi de luni din viața mea”, a mai spus Decebal Popescu.

Scris de TNR
1 iunie 2020 05:06
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult