bulgaria_300_levaDupă câteva zile de sejur în regim all inclusive pe litoralul bulgăresc, mai mulţi turişti români se plâng că le-a dispărut ficatul chiar în barul hotelului în care erau cazaţi! Deşi medicii consideră ipoteza lor neplauzibilă, turiştii români se jură că organul vital nu mai dă niciun semn că ar fi acolo, "implicit l-au furat bulgarii".

“Auzisem că în staţiunile bulgăreşti se fură de toate, inclusiv organe”, se plânge una dintre victime. “Dar m-au momit cu mâncare şi băutură la discreţie, am căzut în plasa lor şi acum simt că nu mai am ficat. Nici măcar nu am ieşit în zone dubioase, chiar în barul hotelului mi-a dispărut.”

“Sigur mi-au pus ceva în băutură, după câteva zeci de beri şi câteva cefe de porc m-a luat un somn foarte nefiresc”, adaugă un alt turist. “Când m-am trezit, ia ficatul de unde nu-i. Mai rău, am senzaţia că mi-au subtilizat şi bila, şi pancreasul. Am apelat la ambasada României la Sofia, dar mi-au închis uşa în nas spunându-mi să mă descurc singur, că ei nu mai au Triferment. Am ajuns să cerşesc o feliuţă de lămâie ca să-mi mai taie greaţa.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 12.08.2013 10:41 Social

National Cinematografic