braila_galati_olimpiadaCele două mari rivale moldovene, Brăila şi Galaţiul, au decis să se înscrie în cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice, ambele oraşe considerând că vor fi pregătite în anul 3048.

"Recunoaştem, iniţial au depus dosarul gălăţenii, care promiteau să construiască câteva stadioane şi arene olimpice, termenul de finalizare fiind 3048, numai bine pentru organizarea Olimpiadei. În acel moment am decis că otrepele din Galaţi nu ne-o pot lua înainte şi am depus şi noi dosarul", susţine Victor R, consilier local din Brăila.

Brăilenii şi gălăţenii sunt extrem de îndârjiţi, cele două oraşe vuind deja de planuri făcute pe 1000 de ani.

"Vom face lucrurile mai temeinic decât brăilenii, care nu sunt în stare nici să se scobească în nas dacă nu le arătăm noi cum. Nu avem emoţii, Olimpiada din 3048 va fi la noi în oraş, pentru că probabil Brăila va dispărea în 1000 de ani", a declarat gălăţeanul Robert Acrişor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 12.08.2013 08:19 Social

National Cinematografic