Măsurile anticriză ale guvernului Boc au început să aibe efect. Dacă până acum toată lumea se plângea că n-are bani, de curând au apărut unii cu nume de cabinet stomatologic, Provident, care nu ştiu cum să dea mai repede şi la mai mulţi oameni bani cu împrumut. Ce nu înţeleg ei e că ăia care primesc bani sunt români şi românii, de la o vreme, nu prea mai obişnuiesc să îşi achite împrumuturile.

 

 

Pentru a-i agăţa pe cei care stau prost cu lichidităţile, deştepţii de la Provient au început să facă spam prin intermediul sms-urilor. Eu nu le-am dat numărul meu de telefon, deci profit de prilej  şi le urez celor de la Orange exact ce le-am urat şi celor de la Provident.

 

Primesc, aşadar, un sms de la Provident, prin care se ofereau să mă împrumute cu bani, cu rate fixe garantate. Cum ratele fixe de regulă nu sunt zero, le-am spus că nu mă interesează oferta lor. Mă rog, nu chiar cu cuvintele astea, dar pe-aproape: „Futu-vă în g*** de spamari”. Şi culmea, se pare că le-a plăcut urarea mea, pentru că mi-au mulţumit frumos pentru răspunsul meu. Acum aştept ca din moment în moment să vină „echipa Provident” ca să-şi ridice lichidităţile din oferta mea.


provident_iti_da_bani_cu_forta

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 12.03.2010 00:00 Social

National Cinematografic