dinambuteiajsevadmuntiiWeekendul şi vremea caldă îi îndeamnă pe mulţi bucureşteni să părăsească oraşul! Majoritatea, potrivit statisticilor, aleg ca destinaţie de vacanţă ambuteiajele de pe DN1, de unde legenda spune că, în zilele cu un cer foarte clar, se pot zări în depărtare siluetele munţilor Bucegi.

“Îmi place foarte mult în ambuteiaj, în fiecare weekend mă odihnesc aici, în susurul domol al claxoanelor”, se laudă Decebal Popescu, unul dintre bucureştenii care au petrecut deja o noapte la kilometrul 20 al şoselei. “N-am văzut încă munţii, dar m-a sunat un prieten care a ajuns departe, la ieşirea din Ploieşti, şi mi-a spus că a întrezărit ceva ce arăta ca o creastă falnică, deşi putea foarte bine să fie un nor. Abia aştept să avanseze toate maşinile astea, poate până duminică trec de Băicoi şi apuc să respir nişte aer curat înainte să mă întorc la serviciu.”

Pe de altă parte, unii turişti spun că, din pricina curburii Terrei, din ambuteiaj ar fi imposibil să se vadă munţii. “În plus, toată lumea ştie că la capătul cozii de maşini e marea. Sau nu am apucat eu încotro trebuia?”, se întreabă un şofer.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 24.08.2013 01:38 Social

National Cinematografic