camping_de_muieÎn plină criză economică, olandezii au dat lovitura: au înfiinţat primul camping de m*ie. Asta numesc eu o afacere serioasă: trăim într-o lume plină lumea de m*işti, în care se aude la tot pasul  expresia „Bă m*istule!”, însă nimeni nu s-a gândit până acum să facă un camping dedicat, unde să fie doar ei, m*iştii, fără riscul să fie discriminaţi de cei care nu gustă m*ia.

Mă gândesc numai câţi  români vor opta pentru campingul de m*ie al olandezilor. În primul rând, mai toată industria noastră muzicală: toate gagicile astea fără voce care fac playback la Măruţă în emisiune au în spate ani grei de luat m*ie în condiţii din cele mai incomode. De acum înainte, camping de m*ie scrie pe ele! Merită, bietele, o m*ie relaxantă. La fel fotomodelele, fetele de la pagina 5, prezentatoarele TV şi câte şi mai câte. Chiar şi anumite feţe bisericeşti s-ar putea găsi interesate de campingul de m*ie al olandezilor, pe principiul că „mai bine acolo decât pe prima pagină a tabloidelor”.

Cum nici o afacere nu e perfectă, probabil campingul va avea mici probleme cu actriţele porno care, obişnuite să primească bani de fiecare dată când iau m*ie, s-ar putea să refuze să plătească pentru sejurul în campingul de m*ie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 14.03.2010 21:00 Social

National Cinematografic