patriarhul_preoti_aseCu doar o lună înaintea începerii anului academic, liderul Bisericii Ortodoxe face un anunţ care i-ar putea convinge pe mulţi viitori studenţi să îşi schimbe opţiunile! Potrivit Patriarhului Daniel, deşi Teologia este “o facultate frumoasă”, viitoarea generaţie de preoţi ar putea proveni din rândul absolvenţilor de ASE, în speţă ai facultăţilor de Marketing, Comerţ sau Administrarea Afacerilor.

“A sosit timpul să ne modernizăm, să ne adaptăm cerinţelor vieţii moderne”, a declarat Preafericitul. “Cei de la Teologie nu au fost însă prea receptivi la propunerile mele de a introduce în programa de studiu materii cu adevărat utile unui preot, cum ar fi economia şi antreprenoriatul.”

“Da, e drăguţ să ştii Scriptura şi să cunoşti vieţile sfinţilor”, a adăugat un membru al alaiului. “Dar e păcat să nu-ţi iasă şi ţie ceva din meseria asta, iar noi ne opunem păcatului în toate formele sale. De aceea preacuviosul nostru Patriarh hotărât ca de anul viitor şi absolvenţii facultăţilor cu profil economic să poată fi hirotoniţi diaconi, preoţi şi arhierei, urmând ca aceştia să-i înlocuiască treptat pe teologi, care pot lucra în continuare ca profesori de religie în şcolile primare.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 31.08.2013 09:13 Social

National Cinematografic