patriarhul_daniel_proteste_anti_rmgcCei care protestează împotriva exploatării cu cianură a aurului de la Roşia Montană au începând de azi un aliat puternic, în persoana Patriarhului Daniel, CEO al Bisericii Ortodoxe Române. „Contractul dintre statul român şi RMGC este o mizerie! Mie nu-mi iese absolut nimic, e strigător la cer!”, a tunat Preafericitul.

Chiar dacă nu va participa la protestele din Piaţa Universităţii, pentru că nici de-acolo nu-i iese nimic, Patriarhul pregăteşte o serie de lovituri dure la adresa canadienilor de la RMGC. Astfel, pe toate bisericile din ţară, şi nu sunt deloc puţine, vor fi scrise mesaje anti RMGC şi blesteme pentru cei care conduc corporaţia canadiană.

„Mai mult, preoţii îşi vor schimba, fără excepţie, predicile, urmând să vorbească despre contractul diavolesc cu RMGC-ul, despre împieliţaţii care, deşi îşi umplu buzunarele de bani, nu dau nici măcar 90% din ei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. În plus, şefii de la RMGC vor fi pictaţi în biserici, în ipostaze în care ard în cazane şi sunt sodomizaţi cu furcile de diavoli”, a ameninţat Patriarhul.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 03.09.2013 14:53 Social

National Cinematografic