vasluieni_crama_tunel_galatiSpecialiştii în Fizica Pământului care au studiat fenomenele inexplicabile din ultimele zile petrecute în Slobozia Conachi, în judeţul Galaţi, au prezentat azi primele lor concluzii. Vina pentru cutremurarea caselor şi apariţia unor zgomote ciudate din pământ, care-i înspăimântă pe localnici, aparţine în totalitate vecinilor din judeţul Vaslui.

„La aproximativ 20 de metri sub sol, există o adevărată încrengătură de tunele subterane, care duc toate spre cramele localnicilor din Slobozia Conachi. Din cauza asta, solul nu mai are stabilitate, ceea ce explică fenomenele ciudate din ultimele zile”, a explicat reputatul om de ştiinţă Decebal Popescu. „Marele noroc este că mulţi vasluieni au adormit beţi morţi în tunele, altfel s-ar fi prăbuşit, nu doar cutremurat, casele din zonă.”

După ce a consultat mai mulţi etnologi, comisia care studiază fenomenele din Galaţi a aflat că, în fiecare an, vasluienii migrează spre cramele din judeţele vecine, în căutarea de noi surse de îmbătare. „De regulă, numărul vasluienilor care sapă tunele subterane nu afectează solul, însă anul acesta parcă au fost mai mulţi ca niciodată. Probabil nu a fost un an bun pentru struguri în Vaslui”, cred specialiştii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 01.10.2013 05:30 Social

National Cinematografic