ghita_ciobanul_miorita_baladaViaţa îndrăgitului cioban Ghiţă ar putea fi în pericol! Cel puţin aşa susţine una dintre oile sale, care i-a lăsat recent pe Facebook un comentariu înfricoşător. Potrivit oii, doi ciobani invidioşi pe semnalul său îmbelşugat, abonaţi ai unor reţele concurente, i-ar fi pus gând rău, conspirând ca la apus de soare să îl omoare, cel mai probabil pe un picior de plai din apropiere.

“Stăpâne, stăpâne, dă add friend şi unui câne”, a adăugat oaia, însă ciobanul Ghiţă nu pare să fi luat în serios avertismentele. “Ştiu că la stânile Orange şi Cosmote se vorbeşte foarte urât de mine, ciobanii de acolo mor de ciudă că eu am patru-cinci liniuţe constant. I-am dat oiţei bârsane un PM şi am rugat-o, în caz că se întâmplă ceva cu conexiunea mea, să-i spună mamei că am plecat la o conferinţă de social media în Silicon Valley. Mai mult de atât nu pot să fac. Ce-o fi o fi.”

“Fatalismul ciobanului român, impasibilitatea sa în faţa ameninţării, toate astea ar trebui să ne dea de gândit!”, a comentat un specialist în folclor. “Teoria mea e că, după atâta Counterstrike, a căpătat convingerea că moartea e urmată de respawn când se termină runda.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 09.10.2013 05:56 Social

National Cinematografic