Credincioşii care au făcut donaţii punând bani în racla Sfintei Parascheva pentru a-i vindeca de diverse boli au constatat cu stupoare că în raclă se afla de fapt Patriarhul Daniel, care le-a luat toţi banii.patriarh_racla_paraschiva.jpg

"La un moment dat s-a ridicat Sfânta! Am căzut în genunchi şi am bătut 6 mătănii fulger. Când ne-am uitat mai bine, era Patriarhul, deghizat. Număra banii, părea foarte fericit", declară Mioara Papuc, credincioasă venită la Iaşi să se roage la Sfânta s-o vindece de negi vaginali.

Mulţi credincioşi care au văzut moaştele mişcând au suferit atacuri de cord, însă Patriarhul le-a spus că se vindecă pe loc dacă achită o contribuţie de minim 100 de lei.

Patriarhul le-a mai spus pelerinilor că dacă vor să vadă adevăratele moaşte trebuie să contribuie serios cu bani la construirea catedralei, pentru că Biserica nu lasă toţi moftangiii să atingă relicve care aduc atâţia bani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 13.10.2013 05:22 Social

National Cinematografic