sondori_chevronProverbiala incompetenţă la geografie pe care americanii au dovedit-o de atâtea ori pare să fi lovit din nou super-puterea mondială. Surse din conducerea Chevron au dezvăluit că sondele de prospecţiuni din Moldova trebuiau să ajungă lângă Bagdad, nicidecum lângă Bârlad.

"Cineva a greşit complet destinaţia echipelor de foraj. Probabil n-au văzut o hartă în viaţa lor. Acum, gândind în retrospectivă, era la mintea cocoşului. Ce gaze să fie în Bârlad? Poate de la mustul fermentat", susţine inginerul Chevron Marian Frosu.

"Am fost puţin derutaţi", susţin sondorii americani veniţi în Bârlad. "Ni s-a spus că mergem lângă Bagdad. Când am sosit aici, zona părea într-adevăr afectată de un război, drumurile păreau distruse de bombe, iar mulţi oameni aveau o culoare tipică irakienilor, erau agresivi, cu o tendinţă spre fanatism religios şi dispuşi la atentate sinucigaşe. Totul părea să se potrivească", declară Michael Clepton, sondor Chevron.

Deşi prospecţiunile au fost suspendate, sondorii Chevron îndemnându-i pe bârlădeni să meargă acasă, pe după dealurile Vasluiului a apărut însă o altă problemă. Văzând că americanii vor să plece, bârlădenii s-au înfuriat pe motiv că "de ce vreţi să plecaţi? Foraţi şi la noi puţin, ce, noi suntem mai proşti?"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 18.10.2013 12:32 Social

National Cinematografic