ghita_munte_weekendObosit după o săptămână complexă, Ghiţă Ciobanul a decis ca în weekend să-şi ia o binemeritată vacanţă după atâta trudă şi să meargă puţin la munte.

"Mi s-o luat, sincer. Toată ziua ori mulg oile, ori pe Facebook, îi tare greu. Telefoane, mailuri, căpuşe, vine ursul, vine televiziunea, sponsorizări, un berbec cu gălbează şi tot aşa. Îs tracasat, no", se plânge Ghiţă.

Ciobanul a decis să meargă undeva unde nu are semnal, adică la circa 50 metri mai sus de stâna lui, unde releul Vodafone nu bate.

"A fost trafic, erau două căruţe în faţa mea, abia se mişcau pe curbe. Nu ştiu cine le-o pus hăţurile în mână", comentează ciobanul.

Ghiţă a fost însă nevoit să se întoarcă mai devreme, pentru că primise un Poke pe Facebook de la o fostă colegă de liceu şi soţia sa i-a făcut un scandal monstru, strigându-l să vină imediat acasă.

"În weekendul viitor mă gândesc să fac un city-trip la noi la Jina, că nu mai am nici sare şi nici cheag. Şi ştiţi cum e. N-ai cheag, nu poţi mulge oile şi li se umflă ugerele ca coaiele popii, dacă mă scuzaţi de expresie", a mai declarat Ghiţă, spusele sale fiind confirmate de preotul din Jina.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 19.10.2013 05:22 Social

National Cinematografic