heruvimi_serafimi_violentaCunoscut ca un loc plin de verdeaţă, unde nu există durere, nici întristare, Raiul a fost recent scena unor violenţe fără precedent, transmit surse ale Bisericii. Înarmaţi cu săbii de foc, mai mulţi membri ai clanului Heruvimilor au dat buzna într-un cunoscut loc de întâlnire al rivalilor din clanul Serafimilor. Până la intervenţia unui echipaj de mucenici, bătaia ruptă din Rai se soldase deja cu mai multe aripi rupte şi aureole sfâşiate.

Printre cei reţinuţi este şi A. Anghel zis Smirnă, membru al clanului Heruvimilor, urmărit internaţional pentru o serie de minuni sângeroase. “S-a folosit mereu de relaţiile sale sus-puse din calendarul ortodox pentru a ne scăpa printre degete, dar în sfârşit l-am arestat. Va ţine post şi va face canoane mulţi ani de acum încolo. Cum s-ar spune, a dat de dracu”, a declarat Sf. Petru.

“Odată cu capturarea liderilor celor două clanuri, viaţa de apoi a micii comunităţi va reveni curând la normal”, au adăugat autorităţile divine. “Din fericire, nimeni nu a fost ucis, altfel ne confruntam cu un paradox teologic.”
Scris de Vasile | Tuesday, 22.10.2013 13:14 Social

National Cinematografic