moaste_inspector_opcVeşti proaste pentru românii care sperau să se înghesuie și azi ca să pupe moaştele Sfântului Dumitru. La primele ore ale dimineţii, acestea au fost ridicate de inspectorii OPC (Oficiul pentru Protecţia Credincioşilor), după ce ieri mai mulți credincioși au acuzat probleme de sănătate la scurt timp după ce au pupat pătimaș moaștele.

”Chiar dacă nu excludem posibilitatea ca problemele credincioșilor să fi fost provocate de balele lăsate de cei care au pupat moaștele înainte, nu vrem să riscăm nimic”, a spus un inspector OPC. ”Moaștele sunt oricum insalubre, au fost păstrate în condiții jalnice, ca să nu mai spun că arată sinistru. Totuși, vorbim de un cadavru, nu înțeleg de ce credincioșii au fost revoltați când le-am ridicat.”

Patriarhul Daniel a reacționat prompt și, după ce i-a blestemat pe inspectorii OPC, le-a adus credincioșilor adunați la Patriarhie alte moaște, pe care le avea pregătite exact pentru astfel de situații, dar și mai multe cutii pentru donații, care să le înlocuiască pe cele deja pline. Mulți bănuiesc însă că Patriarhul a adus moaște din China, făcute pe vapor și, deci, ieftine și de proastă calitate.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.

National Cinematografic