rafuiala_clanul_dovlecilor_halloweenO veritabilă sărbătoare a groazei a avut loc în această dimineaţă pe o alee lăturalnică din cartierul bucureştean Rahova! În plin Halloween, un membru al clanului Dovlecilor ar fi fost surprins singur de mai mulţi rivali din clanul Copiilor, care au tăbărât asupra lui cu cuttere şi bricege, “decupându-l”, potrivit martorilor oculari, cu o asemenea brutalitate încât rudele sale abia i-au mai putut recunoaşte cadavrul.

“De la bun început era clar că avem de a face cu o răfuială între organizaţii criminale”, spune un poliţist ajuns la faţa locului. “Modul în care au acţionat Copiii aminteşte de un ritual mafiot: mai întâi i-au desfăcut scalpul, i-au scobit cutia craniană, apoi i-au crestat figura, lăsându-i două găuri în loc de ochi şi un rictus grotesc de-a curmezişul feţei. Aşa ceva mai vezi doar în filmele cu sicilieni.”

Autorităţile spun că, în lupta lor pentru teritoriu, temuţii interlopi ar fi ajuns şi la canibalism. Astfel, cel cunoscut ca ‘Mama’, mai-marele clanului Copiilor, ar fi pus la încercare loialitatea locotenenţilor săi punându-i să mănânce o plăcintă făcută dintr-un membru al clanului Dovlecilor.

"Până în prezent, liderii clanului Copiilor nu au putut fi găsiţi de anchetatori. Probabil că umblă deghizaţi până se liniştesc apele”, au adăugat oamenii legii.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 31.10.2013 15:22 Social

National Cinematografic