garsonieraconfort7Dacă Dubaiul se laudă cu singurul hotel de 7 stele din lume, puţini ştiu despre cartierul bucureştean Berceni că a reuşit de curând o performanţă similară! Într-un bloc de pe bulevardul Olteniţei a fost inaugurată recent prima garsonieră confort 7 de pe planetă, fapt consemnat de specialişti drept “o adevărată revoluţie în domeniul imobiliar”.

Obţinută din înjumătăţirea ghenei unui cămin de nefamilişti, garsoniera are dimensiunile unui dulap modest şi nu dispune de absolut nicio utilitate, spune dezvoltatorul. “Curent, apă, lumină naturală... Nimic! Nici oxigenul dinăuntrul garsonierei confort 7 nu ajunge decât pentru câteva ore, timp suficient pentru locatarul acesteia să tragă un pui de somn, ghemuit în poziţie fetală. Pe urmă, dacă vrea să respire, trebuie să deschidă uşa, care e mai degrabă o trapă, şi care se află sub preşul câinelui blocului, departe de zgomotul oraşului.”

“Dacă prototipul garsonierei confort 7 va avea succes, mă gândesc să fac un întreg complex de astfel de locuinţe şi să-i dau un nume potrivit. Nu ştiu, poate Royal Palace Lake Forest Gold Residences. Aş putea să tai şi mai mult cheltuielile făcând garsoniere confort 8, acelaşi model, dar cu câte doi pereţi lipsă.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 26.11.2013 05:45 Social

National Cinematografic