Un băcăuan de 27 de ani are un hobby greu de înţeles, chiar şi după standarde moldoveneşti: violează babe. Ultima victimă a violatorului Vasilică, cum este el alintat de presă, este Ortansa C., o femeie de 75 de ani din satul băcăuan Gura Văii. Înainte de Ortansa, lui Vasilică i-a căzut victimă tot Ortansa, cum dealtfel s-a întâmplat şi cu prima victimă a violatorului. Până acum, Vasilică a necinstit-o pe Ortansa de 3 trei ori. A făcut-o să se simtă de trei ori femeie, cum ar veni.

Prima dată, Ortansa l-a reclamat şi Vasilică a stat doi ani după gratii. O experienţă nu foarte plăcută pentru Vasilică, dar extrem de utilă din punct de vedere profesional, având în vedere că acolo a fost iniţiat repetat în tainele violului. A doua oară când a primit vizita (şi nu numai) lui Vasilică, Ortansa n-a spus nimănui nimic. A treia oară a povestit ce i s-a întâmplat, dar a refuzat să depună plângere împotriva lui Vasilică. I-a promis chiar că îl iartă pentru tot. În ritmul ăsta, probabil Vasilică mai are nevoie de maxim trei violuri până să fie cerut în căsătorie de Ortansa.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Sunday, 21.03.2010 14:28 Social

National Cinematografic