schimb_valutar_moastePentru prima dată, Patriarhul Daniel a fost de acord să dezvăluie secretul rezultatelor financiare spectaculoase pe care le înregistrează corporaţia pe care o conduce, Biserica Ortodoxă Română. Dacă alţii se orientează spre euro, dolari sau aur, Patriarhul a ales să investească muntele de bani pe care îl deţine în moaşte.

„De la an la an, numărul pupătorilor de moaşte este tot mai mare. Asta înseamnă venituri importante pentru BOR, cu o investiţie relativ modestă”, recunoaşte Preafericitul. „Analiştii financiari greşesc când se orientează spre oamenii bogaţi, banii adevăraţi se fac pe seama celor săraci cu duhul. O atingere de moaşte generează venituri pe care jucătorii la bursă nici nu le visează.”

Imediat după ce Patriarhul a recunoscut că moaştele reprezintă cea mai bună investiţie posibilă, preţul acestora efectiv a explodat. Dacă înainte de anunţ se putea achiziţiona gramul de moaşte cu aproximativ 65 de euro, el a ajuns acum la 680 de euro. „De aia am anunţat secretul, ca să înzecesc averea BOR-ului”, a spus, cu o atitudine superioară, Patriarhul Daniel.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 30.11.2013 11:17 Social

National Cinematografic