covrig_vizibil_din_spatiuÎn plină goană după cel mai mare covrig posibil conform legilor fizicii, un nou jucător intră pe piaţa bucureşteană. Dacă până acum îşi satisfăceau pofta de covrigi supradimensionaţi de la Georgiana Covrigul Uriaş sau Traian Covrigelul Imens, amatorii pot acum călca pragul noului stabiliment Grigore Covrigul Vizibil din Spaţiu, al cărui furnal de covrigi a început să fumege în această dimineaţă.


Deşi până acum niciun site de specialitate nu a publicat o recenzie a proaspăt inauguratului covrig de 3,5 tone, consumatorii susţin că “pentru un leu, te satură”, iar o imagine surprinsă de sateliţii Google Earth confirmă că produsul este într-adevăr vizibil din Cosmos.

“Grigore Covrigul Vizibil din Spaţiu e un concept curajos, dar departe de noi gândul de a sta degeaba”, a declarat reprezentantul unei simigerii concurente. “Poate n-aţi aflat, dar noi pregătim de câţiva ani, împreună cu specialiştii de la CERN, un produs cunoscut momentan sub numele de cod Vlăduţ Covrigul Care Destabilizează Orbita Planetei.”

 

(Mulţumim pentru pont covrigarului Radu N.)

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 06.12.2013 12:50 Social

National Cinematografic