11 septembrie, aniversat de Al Qaeda România cu serbări câmpeneşti

Deşi ne aflăm în plină criză, membrii comunităţilor teroriste islamice din România au ţinut totuşi să sărbătorească şi anul acesta aşa cum se cuvine tradiţionalele atentate de la 11 septembrie 2001.

Profitând de vremea frumoasă, ei au organizat ieşiri la iarbă verde, cu grătare, paste arabiata, mici din carne de capră şi bere, evident fără alcool. Pajiştile au răsunat de incantaţiile celor mai în vogă imami, Rihan Al-Salaam sau Abdul de la Islamabad fiind la mare căutare. Încântat de atmosferă, Ahmed Al-Shivreaiwai din Podu Turcului, Bacău a declarat: “Azta la noi mare zarbatoar eztem, cum la voi grejdini aveţi Înaldzarea, noi zarbadorim Brabujirea.”

Liderii înstăriţi nu au uitat nici de colegii lor mai puţin favorizaţi de soartă, ce se zbat la limita subzistenţei teroriste. Aceştia au primit pungi cu ajutoare constând în trei kg de dinamită, cagule hand-made, cuttere noi şi câte două rânduri de acte false. Astfel, mai multe locaţii Al Qaeda secrete din Zimnicea n-au mai fost atât de secrete după ce zeci de terorişti în vârstă s-au călcat în picioare să-şi primească produsele. Acestea, spun ei, sunt foarte bine venite, căci îi ajută să-şi mai ducă atentatele de azi pe mâine, măcar până la următoarea aniversare.
Autor: Harald (aka Apatrid)

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult