asasin_mafia_porc_valceaGospodăria unui român din Vâlcea a intrat în atenţia Interpolului, după ce săteanul a decis să apeleze la Mafia Siciliană pentru a-i omorî porcul. Românul susţine că porcul se făcuse atât de mare, că nimeni nu avea curaj să se apropie de el şi să-l înjunghie de Ignat.

"Mi-a spus un prieten care lucrează în Italia că ştie el pe cineva, dar că o să mă coste ceva. N-am avut ce să fac, cum să fac Crăciunul fără porc?", spune disperat vâlceanul care a intrat în bucluc cu Mafia.

Românul susţine că într-o dimineaţă a găsit porcul fără suflare în coteţ, lângă el fiind doi peşti morţi şi un cap de cal, indicii clare că avusese loc un asasinat mafiot.

"A venit poliţia, au făcut măsurători, au luat amprente. Mi-au făcut dosar penal, m-au băgat la crimă organizată", spune trist românul, care se jură că nu va mai avea de-a face cu Mafia în viaţa lui.

Ghinionul românului nu se opreşte însă aici. Martorii spun că porcul nu poate fi consumat, pentru că nu a fost înjunghiat, ci ştrangulat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 19.12.2013 13:57 Social

National Cinematografic