daniel_barbierit_patriarhDezamăgit de rezultatele slabe ale colectei naţionale pentru construirea Catedralei Neamului, Patriarhul Daniel a luat imediat măsuri. În primă fază a cerut bani de la consiliile judeţene dar, cum a fost refuzat, a trecut la planul de rezervă: a acceptat să devină imaginea Gillette, contra unei sume fabuloase de bani.

„Dacă Mântuitorul s-a jertfit pentru păcatele noastre, pot şi eu să-mi jertfesc barba pentru construirea Catedralei Mânturirii Neamului. Mai ales că barba creşte la loc, după câteva luni pot să mai cer încă o tură de bani, ca s-o rad din nou. Şi, până la urmă, tot pentru mântuire renunţ şi eu la barbă, sunt un Iisus al vremurilor noastre”, a spus, deloc lipsit de modestie, Patriarhul Daniel.

Cei de la Gillette sunt extrem de încântaţi de parteneriatul cu Patriarhul. „De-a lungul timpului, i-am avut sub contract pe David Beckham, Zinedine Zidane sau Michael Schumacher, dar toţi la un loc nu ne-au adus promovarea pe care ne-o va aduce Patriarhul Daniel. Mai ales că Preafericitul ne-a promis că va modifica şi nişte icoane, să apară sfinţii fără barbă şi cu un aparat Gillette în mână”, exultă şeful marketingului de la Gillette.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 20.12.2013 13:12 Social

National Cinematografic