patriahul_daniel_dolarPentru prima dată în istoria ortodoxiei, Pastorala de Crăciun va fi întreruptă de reclame. Patriarhul spune că a fost practic condamnat să ia această decizie, din cauză că românii nu au donat suficient pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. „Banii nu cad din cer”, spune Preafericitul.

Astfel, credincioşii îl vor auzi pe Patriarh rostind, printre altele, „Să păstrăm şi să înmulţim comoara cea mare şi sfântă a Bisericii şi virtuţile strămoşeşti: credinţa şi speranţa, iubirea şi dărnicia. Dar stai, asta nu e totul! La fiecare cuţit Miracle Blade comandat, primeşti încă unul gratuit. Bunătatea inimii sau bogăţia spirituală a sufletului nostru se arată în cuvinte şi fapte. Cora – ştii de ce revi!”

Sau, un alt pasaj: „Evanghelia Naşterii lui Hristos-Domnul ne cheamă pe noi, creştinii, care purtăm numele lui Hristos, la multă rugăciune şi priveghere, la multă responsabilitate şi multă lucrare a faptelor bune. Tu cât timp petreci zilnic la toaletă? Cu Prostamol Uno, problemele tale dispar. Lăudat să fie Domnul!”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 24.12.2013 14:19 Social

National Cinematografic