pruncul_rapitScandal internaţional fără precedent, România fiind acuzată de răpire de către Israel la Curtea Penală Internaţională de la Haga, după ce Patriarhul Daniel l-a adus pe Pruncul Isus din Bethleem cu o cursă charter.

Potrivit autorităţilor israeliene, "un bărbos dubios, însoţit de un bodyguard au pătruns în incinta maternităţii Bethleem şi au răpit un nou-născut, scoţându-l din ţară după ce s-au prevalat de imunitatea diplomatică".

În schimb, Patriarhul Daniel declară că israelienii probabil l-ar fi omorât pe Prunc, aşa cum se ştie că au încercat şi acum 2013 ani.

"Suntem mâhniţi să constatăm că eforturile unor cetăţeni israelieni de a ne strica tradiţiile afectează reputaţia României. Nu înţelegem ce i-a deranjat atât de rău să aducem Pruncul în ţară. Nu-l vom duce înapoi, pentru că dacă îl prind o să-l răstignească", spune Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 26.12.2013 12:26 Social

National Cinematografic