ultima_ora_adevarulPentru că au program de uzină, cu normă clară de texte zilnice, redactorii de la Adevărul au început să publice acelaşi text de două ori. Şi fac asta fără cap, fără nici o urmă de discreţie. Mai mult decât atât, publică pe unde apuc, prin toate secţiunile existente. O ştire despre tinereţea lui Leonard Doroftei, de exemplu, a apărut de două ori, la interval de 6 minute, taman în secţiunea "Ultima oră".

Acum sincer, tinereţea lui Doroftei nu-mi pare deloc o informaţie de ultimă oră. Dar eu nu sunt la Adevărul şi poate îmi scapă ceva. Mai ales că ideea lor de presă e oricum alta, ei vând ziarul alături de cărţi, DVD-uri, bomboane sau merdenele.

 

Situaţia asta poate foarte uşor degenera. Pentru că, la cât sunt de scrupuloşi ăştia de la Adevărul, nu m-ar mira să se dea singuri în judecată, pentru plagiat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 24.03.2010 00:00 Social

National Cinematografic