ciorapul_vine_cand_il_strigiBărbaţi singuri de pretutindeni jubilează: o companie japoneză a dezvăluit săptămâna trecută primul ciorap inteligent! Potrivit producătorului, acesta seamănă cu un ciorap obişnuit, dar vine când îl strigi.

“Ciorapul inteligent are un senzor care recunoaşte vocea stăpânului şi se deplasează cu ajutorul a sute de picioruşe, ca un miriapod sau o scolopendră”, spune Decebal Hakuchi, CEO al companiei producătoare. “Tot ce trebuie să faci este să-l chemi: ciorapul inteligent va ieşi în scurt timp din ascunziş, alăturându-se perechii sale, fie că îl pierduseşi sub pat, în spatele maşinii de spălat sau chiar în frigider.”

O problemă ar putea apărea atunci când ciorapii inteligenţi ar dezvolta o conştiinţă proprie şi s-ar revolta împotriva omului: “Un morman umblător de şosete murdare e din start o imagine apocaliptică, dar un morman umblător de şosete murdare puse pe cucerit planeta e ceva desprins din cele mai terifiante distopii SF!”, avertizează mai mulţi cercetători.
Scris de Vasile | Monday, 13.01.2014 12:28 Social

National Cinematografic