techirghiol_cola_lacApele cu proprietăţi curative şi nămolul de la Techirghiol au devenit doar o amintire, după ce un inconştient a vărsat o sticlă de Cola în lac, apa devenind dulce în loc de sărată.

Gravul incident de poluare a avut loc în momentul în care un muncitor de pe un utilaj care aduna nămol pentru export a vărsat sticla de cola în apele lacului.

"S-a uitat la etichetă şi a văzut că e 30% zahăr. A zis că el nu mai bea cola în viaţa lui. Nu am mai putut face nimic, reacţia a fost atât de violentă că apa a luat culoarea caramelului în câteva secunde", spune Victor R, colegul Dorelului care a distrus lacul.

"Se zbăteau turiştii pe mal, sufocaţi de gustul atât de dulce încât le provoca greaţă", spune Decebal Popescu, inginer tehnobiolog, venit imediat să remedieze dezastrul ecologic.

"Nu s-a mai putut face nimic. De azi înainte cei care vor nămol de calitate pot merge în Drumul Taberei, acolo e din plin peste tot", a mai spus Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 21.01.2014 06:10 Social

National Cinematografic