benzina_zero_accizePrincipalii furnizori de carburant din ţară au primit o circulară de la Patriarhie, prin care sunt somaţi să vândă preoţilor benzină şi motorină fără taxe, motivând că BOR nu a plătit şi nu va plăti niciodată taxe în România.

"Suntem mâhniţi să constatăm că unii păcătoşi de la pompe mânie pe Dumnezeu băgând în rezervoarele bisericii otrava numită acciză", declară furios Patriarhul Daniel.

Patriarhul solicită benzinăriilor să spună de când funcţionează această practică, pentru că vrea să ceară banii înapoi retroactiv, în caz contrar urmând să interzică accesul angajaţilor din benzinării la orice pupat de moaşte.

"În loc să ne lase să facem biserici şi catedrale cu banii naivilor, ne hărţuiesc cu astfel de practici necinstite? Cine le-a spus lor că preoţii plătesc taxe? Asta vreau să ştiu", spune Patriarhul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 21.01.2014 11:36 Social

National Cinematografic