aurel_vlaicu_in_apuseniSătenii care căutau victimele avionului prăbuşit recent în Apuseni au dat peste Aurel Vlaicu, despre care se credea că ar fi murit într-un accident aviatic asemănător, petrecut în secolul trecut.

Cărţile de istorie vor trebui rescrise, în ele spunându-se că pionierul aviaţiei româneşti ar fi decedat în urma unui accident aviatic petrecut când încerca să traverseze Carpaţii.

"E în stare surprinzător de bună, pentru vârsta lui. A supravieţuit într-o colibă şi s-a gospodărit singur atâta amar de vreme", spune unul din sătenii care l-au găsit pe Vlaicu.

Pionierul Aurel Vlaicu şi-a improvizat o existenţă lângă aeronava sa Vlaicu 2 şi aproape îşi pierduse speranţa vă va fi găsit.

Sătenii spun că Vlaicu i-a aşteptat pe salvatori, însă aceştia nu au venit niciodată: "Zice că vrea să demisioneze premierul Titu Maiorescu, sau măcar ministrul de interne Take Ionescu", spun sătenii

Potrivit sătenilor, Vlaicu a fost dus într-o clinică privată: "Nu vrem să-l ducem la vreun spital de stat, să moară cu zile".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 22.01.2014 13:06 Social

National Cinematografic