cabinet_cutu_vetO tăietură? Tuberculoză, pneumonie sau hernie? Medicii sunt prea ocupaţi pentru tine, prietene. Începând de luna viitoare, Ministerul Sănătăţii va demara proiectul de decongestionare a spitalelor, trimiţându-te la cel mai apropiat cabinet veterinar.

"E ruşinos ca medici a căror pregătire costă statul milioane de Euro să se ocupe de asemenea flecuşteţe. O injecţie poate să-ţi facă şi veterinarul. Nu mai zic de examenul de prostată, pe ăla ţi-l poate face şi un jandarm la Universitate, dacă insişti", declară ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu.

Tratamentele banale, precum operaţiile chirurgicale simple, punerea perfuziilor şi chiar unele analize vor începe să fie efectuate de veterinari, de anul acesta

Veterinarii spun însă că pacienţii vor fi nevoiţi să aştepte cuminţi şi să nu facă pe hol, altfel nu primesc biscuitele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 23.01.2014 05:55 Social

National Cinematografic