tanar_si_nelinistitDescoperire epocală făcută de un bibliotecar din Tecuci care a găsit, când făcea inventarul anual, cartea originală ce a stat la baza serialului "Tânăr şi Neliniştit", o broşurică de doar 150 de pagini. "Am citit-o în pauza de cafea care, la noi la stat, e de 4 ore, la prânz", povesteşte Emil Hogaş, cel care a găsit cartea.

În ediţia originală personajele se căsătoresc o singură dată iar Victor Newman moare la sfârşitul cărţii, nemaireuşind să se căsătorească de 8 ori, să divorţeze de 6 şi să-şi însceneze moartea o dată la fiecare trei ani. Celelalte personaje duc şi ele o viaţă normală, fără să-şi simtă periclitată averea sau situaţia socială la fiecare trei zile.

În căutările sale, bibliotecarul tecucean a găsit şi alte cărţi interesante, cum ar fi cea care a stat la baza serialului Santa Barbara (90 de pagini), Salvaţi de clopoţel (30 pagini) sau Beverly Hills 90210 (un şerveţel de hârtie cu numele lui Dylan pe el).
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 23.01.2014 11:13 Social

National Cinematografic