inzapeziti_in_taranaŢăranii dintr-un sat din nordul judeţului Dâmboviţa, aflat chiar la poalele Carpaţilor, trăiesc, de câteva zile, o situaţie de-a dreptul dramatică. Mulţi dintre ei au rămas înzăpeziţi, iar comuna şi-a pierdut aproape orice legătură cu restul localităţilor din zonă, ba chiar şi cu cel mai apropiat oraş.

"Cel mai grav este că, neavând zăpadă, ne-am înzăpezit cu ce a avut fiecare pe-acasă, în special cu ţărână, care se găseşte din bleşug în locurile acestea", a declarat Marian Dorombach, primarul comunei Trolatu. Ţăranii aşteaptă acum intervenţia autorităţilor, care să-i scoată din mormanele de ţărână, precum şi intervenţia jandarmilor, care să muncească la repararea situaţiei.

"Am vorbit la Consiliul Judeţean, au zis că vor trimite câteva camioane cu apă minerală, pături, haine de schimb, conserve. În rest suntem pregătiţi, cârciuma este bine dotată, cu tot ce trebuie, avem băutură să-i supraveghem pe salvatori cel puţin două săptămâni", a precizat primarul Dorombach.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 23.01.2014 13:40 Social

National Cinematografic