radu_banciu_a_sarbatorit_accidentul_lui_lucescuRadu Banciu a răbufnit la adresa celebrei divinităţi Dumnezeu, iritat că şi-a găsit maşina înzăpezită. În primă fază, moderatorul de la B1TV a urlat la zăpada depusă pe maşina lui „Nesimţito, sunt Radu Banciu, dă-te jos de pe maşina mea!”, după care, văzând că zăpada nici nu mişcă, a ridicat capul spre cer şi a urlat către Dumnezeu: „Bă, tu ştii cine sunt eu? Ia-ţi zăpada înapoi, că nu ţi-am cerut-o!”

Un trecător i-a oferit lui Banciu o lopată, ceea ce mai mult l-a enervat pe acesta. „Da’ cine eşti tu, bă, să mă pui pe mine la muncă?”, a urlat Radu Banciu. „Eu am făcut şcoală cât toate neamurile tale la un loc, bă, incultule! Când eu eram la Marsilia tu învăţai să mulgi vaca, bă! Hai sictir, bagă-ţi lopata undeva şi dispari din faţa mea!”

Enervat, Radu Banciu a renunţat la drumul pe care îl avea de făcut. „Doar nu era să iau un taxi, că toţi şoeferii sunt jegoşi, că aşa i-a făcut Dumnezeu”, a continuat moderatorul B1TV. „Plus că, dacă stau să mă uit în oglindă, n-aş zice că Dumnezeu a făcut o treabă prea bună când m-a făcut cum m-a făcut!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 27.01.2014 11:23 Social

National Cinematografic