menci_margarinaDupă Bulgaria, şi România ar putea fi sancţionată pentru politici homofobe de către organismele internaţionale! Mai mulţi nutriţionişti români au propus recent interzicerea vânzării margarinei în supermarketuri, gest văzut ca “parşiv şi condamnabil” de către numeroase ONG-uri care militează împotriva homofobiei.

“Ne refeream strict la proprietăţile chimice ale cunoscutului produs unsuros”, a răspuns unul dintre nutriţionişti. “Margarina e foarte toxică, e plină de E-uri şi provoacă obezitate şi atac de cord. Ar fi grozav să nu se mai vândă în magazinele alimentare, cu sex shopurile n-avem nicio problemă. Vrem doar ca oamenii să nu mai bage prostii în ei. Pe gură.”

“Sigur că da, îngraşă, are colesterol… Pentru orice există pretexte! Ştiţi ceva, domnilor? Ne-au persecutat destul. N-avem voie să ne căsătorim, n-avem voie să adoptăm! Acum vor să ne interzică şi margarina. Ce urmează? Să ne salte pe stradă?”, a comentat un cunoscut designer vestimentar, care a dorit să-şi păstreze identitatea secretă şi a adăugat că e heterosexual de când se ştie.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 08.02.2014 10:08 Social

National Cinematografic