Fericire deplină într-o familie tipică din Buzău, în care a venit pe lume un moldovean perfect sănătos, de 3,6 kg.

moldovean_sanatos_buzau copy.jpg "Se vede că e moldovean. În sala de naşteri a maternităţii avem un radio şi deschis ochii imediat când a auzit un cântec interpretat de Sofia Vicoveanca. În momentul ăla a ştiut şi taică-său că e al lui, a renunţat la testele genetice pe care mi le solicitase discret, să nu afle mama copilului", spune medicul Victor R, care a asistat la naştere.

Rudele copilului sunt încântate: "Imediat i-am adus carpeţica lui cu răpirea, pe care o va purta şi la botez, cum e tradiţia la noi în Moldova", spune Mioara Papuc, care va fi naşa micuţului moldovean.

Naşa spune că abia aşteaptă să vadă ce va alege copilul de pe tava moaşei: "O să aibă de ales, cum e tradiţia la noi, între: Sticla de Mona, Cuţitul şi biletul de WizzAir pentru cursa de Bacău-Treviso", a mai spus Mioara Papuc.

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Ionut | Wednesday, 12.02.2014 11:59 Social

National Cinematografic