Fericire deplină într-o familie tipică din Buzău, în care a venit pe lume un moldovean perfect sănătos, de 3,6 kg.

moldovean_sanatos_buzau copy.jpg "Se vede că e moldovean. În sala de naşteri a maternităţii avem un radio şi deschis ochii imediat când a auzit un cântec interpretat de Sofia Vicoveanca. În momentul ăla a ştiut şi taică-său că e al lui, a renunţat la testele genetice pe care mi le solicitase discret, să nu afle mama copilului", spune medicul Victor R, care a asistat la naştere.

Rudele copilului sunt încântate: "Imediat i-am adus carpeţica lui cu răpirea, pe care o va purta şi la botez, cum e tradiţia la noi în Moldova", spune Mioara Papuc, care va fi naşa micuţului moldovean.

Naşa spune că abia aşteaptă să vadă ce va alege copilul de pe tava moaşei: "O să aibă de ales, cum e tradiţia la noi, între: Sticla de Mona, Cuţitul şi biletul de WizzAir pentru cursa de Bacău-Treviso", a mai spus Mioara Papuc.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 12.02.2014 13:59 Social

National Cinematografic