mioara_papuc_dieta_spagaO româncă îndrăzneaţă a descoperit că dacă dai nutriţionistei tale o "mică atenţie", primeşti o dietă mult mai generoasă, care include uneori chiar şi cartofi prăjiţi, sau gyros.

"Frate, e ca peste tot. Vrei să-ţi fie mai bine, te descurci cum poţi. I-am pus doamnei 50 Euro sub EKG-ul meu şi imediat s-a luminat la faţă. Mi-a spus că uneori grăsimea te protejează de boli de inimă şi că nu tot colesterolul e rău, orice-ar zice lumea", spune fericită Mioara Papuc.

Pacienta româncă spune că deşi are 182 de kilograme, şi alţi medici i-au spus că o să moară în 2 săptămâni dacă mai mănâncă, după ce a dat şpagă la nutriţionistă, aceasta i-a spus să nu mai creadă în bârfe şi superstiţii.

"Acum mănânc normal. De două ori pe săptămână am voie ciorbă de burtă. La gustări am mici, iar seara mai târziu de 22:00 nu mănânc, deşi mai ronţăi o pungă de arahide la film, noaptea târziu", declară Mioara Papuc.

Românca spune că dacă eşti atent cu doamna doctor dieta trece zburând: "Nici nu realizezi când trec cele două săptămâni de regim", încheie Mioara.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Ionut | Saturday, 15.02.2014 08:07 Social

National Cinematografic