patriarhul-daniel-vrea_injuraturi_fara_carneAdevărul despre fata fugită de acasă la o mânăstire a ieşit la iveală, după ce Patriarhia a emis un comunicat prin care recunoaşte că fata a fost îndrumată să plece singură acasă, întrucât nu avea la ea decât 10 lei.

"Biserica nu poate admite în lăcaşurile ei persoane care nu dispun de mijloace materiale suficiente pentru a se autoîntreţine. Nici la hotel nu te primeşte dacă nu plăteşti, uneori chiar în avans, nu-i aşa? Noi nu suntem o societate de binefacere", argumentează Patriarhul Daniel.

Martorii spun că imediat ce fata dispărută s-a prezentat la un schit, stareţul ar fi contactat telefonic Patriarhia, să solicite permisiunea intrării în mânăstire.

"Patriarhul era aproape furios. Zicea: Cum, tu vii în sânul Bisericii cu 10 lei? E prea devreme. Să meargă acasă şi să mai strângă", relatează un ofiţes STS care a interceptat convorbirea în timpul liber.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 17.02.2014 08:54 Social

National Cinematografic