patriahul_daniel_dolarFaptul că se gândeşte obsesiv la bani începe să-l ajute pe Patriarhul Daniel. Recent, acestuia i-a venit o idee extraordinară, prin care poate creşte serios veniturile Bisericii. Patriarhul vrea să mute toate cutiile milei din ţară în afara bisericilor, astfel încât românii să poată dona liniştiţi şi noaptea, când bisericile sunt închise.

„La fel cum Dumnezeu nu doarme, nici cutiile milei nu vor fi vreodată inaccesibile. Dacă am ţine toate bisericile deschise şi noaptea, am avea cheltuieli, aşa că varianta scoaterii cutiilor milei în afara lăcaşelor de cult este cea mai bună din punct de vedere financiar. Mă aştept la o creştere de minim 30% a donaţiilor, altfel să nu mai îmi ziceţi mie CEO al Bisericii Ortodoxe Române”, debordează de încredere Patriarhul Daniel.

Şi tot pentru a creşte veniturile Bisericii, Patriarhul intenţionează să lanseze o serie de carduri de fidelitate, prin care cei care donează frecvent să aibă prioritate la cozile care se formează de fiecare dată când se pupă moaşte. „Cine donează masiv şi frecvent, va fi tratat ca un politician, va sări peste rând”, promite Preafericitul.
Scris de Calin | Thursday, 20.02.2014 12:10 Social

National Cinematografic