descarcerare_autobuz_taiatProblema pensionarilor care stau încleștați lângă ușile de urcare și coborâre din autobuze a devenit una tot mai acută. Bancuri întregi de oameni de vârsta a treia stau prinși de barele de lângă ușă, ca midiile pe dig iar acest lucru face tot mai grea urcarea și coborârea din mijlocul de transport în comun a oamenilor care chiar au plătit pentru bilet.

Un echipaj de descarcerare SMURD a fost chemat azi dimineață pentru a desface un autobuz care circula în București pe linia 178, după ce pasagerii blocați înăuntru de un pensionar ce nu se dădea din ușă au sunat disperați la 112. ”Nu doar că nu se dădea, mai și era surd. L-am rugat, l-am implorat, i-am oferit trei locuri pe scaun, n-a vrut nici de-al dracu să se dea de lângă ușă”, a declarat unul din supraviețuitori.

Specialiștii de la SMURD au trebuit să taie tavanul autobuzului pentru a extrage mai întâi călătorii, pentru că pensionarul scuipa cu acid pe oricine se apropia de el. ”Pe viitor, sugerăm celor care călătoresc cu autobuzul să aibă la ei, pentru orice eventualitate, un fier îndoit, puțin ascuțit la un capăt, pe care să-l bage printre degetele celui care e agățat de bară, pentru a-l desprinde”, a declarat președintele SMURD București, Ion Popescu. Clienții RATB sunt nemulțumiți și consideră că este de datoria regiei să ungă barele cu vaselină astfel încât pensionarii să gliseze stânga-dreapta cu ușurință.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 07.03.2014 13:19 Social

National Cinematografic