patriahul_daniel_dolarTemeliile dogmei ortodoxe au fost zguduite azi-noapte de un vis din care Patriarhul Daniel s-a trezit urlând: Se făcea că Dumnezeu apare în faţa sa şi îi cere bani. Patriarhul spune că nu prea are de ales şi va trebui să plătească, însă cere ajutorul cetăţenilor: "Fraţilor, nu mă lăsaţi singur!"

"Mi-a spus că are o problemă cu băiatul şi dacă pot să-l ajut. Cu ce-l ajut eu? De ce eu? Dar ce m-a îngrozit cel mai tare a fost că mi-a zis: "Daniele, ştiu că ai. Ştiu". În momentul acela parcă s-a deschis pământul sub mine şi m-am trezit transpirat", povesteşte Patriarhul.

Un diacon din Patriarhie spune că Preafericitul a schimbat 3 sutane de noapte, era transpirat tot, şi avea frisoane. Spunea că Dumnezeu l-a prins la înghesuială şi trebuie să pună o valiză cu bani în altarul bisericii episcopale până mâine la 14:00, altfel îi dărâmă catedrala.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 09.03.2014 06:50 Social

National Cinematografic