Sătui de orarul haotic al garniturilor CFR, mai mulţi călători au ales un mod inedit de a protesta. Ei s-au urcat ieri in mai multe trenuri care plecau din Gara de Nord, pentru a trage un semnal de alarmă. Se pare că protestatarii nu au tras semnalul de alarmă imediat, ci abia după ce au ajuns în câmp, pentru a face deranjul mai mare.

Multă lume a intrat în panică, nimeni nu ştia ce se întâmplă. Iniţial, pasagerii au crezut că e vorba de un incendiu la locomotivă, însă protestatarii le-au spus că problema e alta, la fel de arzătoare: întârzierea trenurilor.

Trenurile oprite în câmp ca urmare a protestelor au fost puse cu greu în mişcare, majoritatea de către călători, care le-au împins până la cel mai apropiat service.

Tiberiu Călăreţu, protestatar: "Ne pare rău că am provocat aceste inconveniente, trebuia să tragem un semnal de alarmă, nu mai suportam întârzierile nesimţite ale trenurilor. Iniţial am făcut grevă japoneză, dar degeaba. Ne-am urcat în tren cu banderole albe la mână, dar din cauza mizeriei din compartimente s-au înnegrit imediat şi nimeni n-a băgat de seamă."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Dan | Wednesday, 31.03.2010 22:32 Social

National Cinematografic