caruta_accidentAutorităţile din Teleorman au decis să pună capăt numeroaselor accidente de circulaţie produse pe drumurile din judeţ. Cei vizaţi sunt caii teleormăneni, care, începând cu luna viitoare, vor fi obligaţi să posede permis auto, dacă vor să mai circule.

“Fiind singurii care conduc maşini, caii din Teleorman produc şi cele mai multe accidente rutiere, majoritatea pe baza neacordării de prioritate, ochelarii pe care îi poartă nepermiţându-le să vadă nici în stânga, nici în dreapta, atunci când ies de pe o stradă fără prioritate. Astfel, pentru a reduce cât mai mult numărul victimelor, caii vor fi obligaţi să facă şcoala de şoferi, să înveţe regulile de circulaţie, şi să obţină permisul de conducere, ca orice cal civilizat”, a declarat Robert Acrişor, agent la Poliţia Rutieră din Alexandria.

În Teleorman, oamenii încă nu conduc maşini, caii fiind singurii care au curajul să se urce la volan. “Este binecunoscut că, în judeţul Teleorman, noi, oamenii, nu conducem maşini, pentru că tehnologia modernă ne sperie. Cum să nu-ţi sară inima când auzi zgomotul ăla infernal al motorului de Dacie 1300, cel mai popular automobil din Teleorman?”, spune Robert Acrişor.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Monday, 24.03.2014 09:18 Social

National Cinematografic