Farmaciştii susţin că românii au început să se drogheze cu prafuri folosite în spălăturile vaginale. Ei pun acest fenomen pe seama închiderii magazinelor de vise. Probabil că şi acolo se găseau prafuri pentru spălături vaginale, dar aveau alt nume, mult mai poetic. Li se spunea "pulberi pentru purificarea peşterii" sau ceva de genul ăsta, nimeni nu înţelegea la ce se folosesc de fapt.


Anunţând asta, farmaciştii au vrut să tragă un semnal de alarmă. La fel au făcut, acum ceva timp, şi vânzătorii de lacuri şi vopseluri, când au început să spună că românii s-au pus pe inhalat aurolac. Probabil că în curând traficanţii de droguri or să anunţe alarmaţi că tot mai multă lume foloseşte marijuana pentru a obţine senzaţii tari.

Oricum din ecuaţia asta nu ar trebui excluse nici femeile obsedate de propria igienă, pentru care spălăturile vaginale sunt ca un drog.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Dan | Thursday, 01.04.2010 10:29 Social

National Cinematografic