Corneţeanu, omul care lua bani de la bogat şi-i dădea pe cărţi pe care să le citească săracii, a făcut ieri câteva dezvăluiri ai zice cutremurătoare dacă nu ai şti că omul e dement şi prost.
Pe paginademedia.ro, o altă eminenţă, Obae, dă scrisoarea lui Cornete din care, fără jenă şi milă citez: "Dupa tot ce am facut in aceasta companie, dupa toate vorbele rotunde si simandicoase pe care le-am auzit cu totii de la proprietar, dupa ce am fost urmarit, ascultat, amenintat, furat masini, pus in pericol familia si prietenii de mafioti carora acesta le datoreaza bani pur si simplu mi s-a interzis sa stau de vorba si sa-mi iau un decent 'la revedere' de la oamenii cu care am muncit la tot ce am construit aici". Semnat, Cornete. 

Gata, s-au descâlcit căile domnilor şi iţele, fiţele, pârţurile corporatiste. După ce 3 ani de zile nu a spus nimic, Cornete (încerc să-l înţeleg!) vrea să spună următoarele: “Dragii mei colegi, în toţi aceşti ani am fost hăituit de Patriciu, mi-au fost furate maşinile (care, apropo, erau ale lui Patriciu!), mi-a fost ameninţată familia, mi-a fost violată amanta, mi-a fost pus căcat pe clanţa de la birou… Ei, bine, am acceptat, atât timp cât nimeni nu s-a băgat peste principiile editoriale….”

La revedere, Cornete, şi poate odată aflăm cât ai luat de la “hoţi” pe maşinile alea. Cât ai luat de la Difuzare, se va afla oricum…
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Friday, 02.04.2010 07:25 Social

National Cinematografic