efectul_coposCe nu au reușit avocații săi se pare că reușește George Copos: penitenciarul Rahova este pe cale să se închidă din cauza neplății facturilor la utilități. Surse autorizate susțin că la nici o săptămâna după ce a sosit la Rahova, acesta l-a convins pe  directorul închisorii să sisteze plățile pentru apa, curent și gaz.

”Directorul penitenciarului era un om cu frică lui Dumnezeu, avea grijă să fie totul în regulă. Cum a venit Copos, s-a schimbat radical. Acum e sigur că urmează să vină niște investitori străini interesați de locație, pentru un proiect mare, imobiliar. Copos i-a băgat în cap că singurul mod în care se poate încheia afacerea este să bage penitenciarul în faliment. Acum nu mai avem nici apă caldă, nici măcar lumină”, spune cu năduf Manuel Rotaru, coleg de celulă.

Se pare că aceasta nu este singura afacere controversată în care este amestecat Copos. Mai mulți deținuți reclamă că în primele zile l-au împrumutat pe omul de afaceri cu diverse sume de bani, având promisiunea că li se vor înapoia doua zi. A«De atunci îl tot căutăm, însă nu reușim să-l găsim. Ne-a lăsat vorba că este plecat din țară, că și cum noi am fi în aeroportA», povestește unul dintre deținuți.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Monday, 31.03.2014 05:45 Social

National Cinematografic