marsul_mcdonalds_cutremurDecizia primăriei din Focşani de a demola un restaurant McDonald`s a stârnit nemulţumire în rândul a 20 de clienţi fideli şi amatori de fast-food. Aceştia s-au mobilizat şi au pornit un marş de protest de la locaţia restaurantului până în faţa primăriei. Deşi au fost paşnici în manifestare, marşul acestora a provocat un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter cu durata de 20 de minute.

Amatorii de hamburger s-au trezit cu noaptea-n cap şi, înarmaţi cu steguleţe „I’m lovin’ it”, aceştia s-au postat în faţa ghinionistului restaurant şi apoi au pornit în marş, paşii acestora declanşând cutremurul care s-a simţit şi la Bucureşti, la etajele superioare.

”Din fericire, nu este nici un motiv să ne panicăm”, au dat asigurări specialiştii de la Institutul de Fizică a Pământului. ”Riscul ca aceşti protestatari să se mai întâlnească iar pentru un marş este foarte scăzut, din moment ce clădirea s-a demolat singură în urma cutremurului provocat chiar de ei”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Gabriel | Tuesday, 01.04.2014 18:57 Social

National Cinematografic