12 lucruri mai puțin cunoscute despre parizer

• Parizerul e rezultatul cercetărilor marelui inventator Edison, care încerca să producă un chirpici mai ieftin;

• Deși toată lumea arată cu degetul spre Rusia, România încalcă și ea convenţia armelor chimice, producând în continuare parizer;

• Biodieselul se obţine din rapiţă, în timp ce dieselul normal este extras din parizer;

• “Parizer toxic” este un exemplul clasic de pleonasm, care se predă în clasa a V-a;

• Parizerul este extrem de eficient dacă îl prăjești, că alungă ţânţarii și moliile;

• Pe vremea lui Ţepeş puteai lăsa parizerul afară, că nu-l fura nimeni, dar nu de frica pedepsei, ci pentru că nu era nimeni atât de tâmpit încât să-l mănânce;

• Cel mai atroce atac pus la cale de ruși în Anglia a avut loc acum 4 ani, când un fost spion rus a găsit praf de parizer pe clanţă;

• Parizerul făcut din carne se numeşte carne;

• Un actor care a înghițit din greșeală o bucată de parizer când filma o reclamă trăiește o dramă: acum are trei ochi și nimeni nu are un rol pentru el;

• Se spune că porcul e omnivor, că mănâncă absolut orice, dar încă nu s-a riscat nimeni să-i dea parizer;

• Parizerul e singurul aliment care e mai comestibil când îl caci decât când îl ai în farfurie;

• Ion Iliescu țtie de ce trăiește atât de mult, deși toată lumea îl vrea mort: pentru că nu a mâncat niciodată parizer.

Scris de TNR
4 aprilie 2018 07:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult