cocalarii_involutie_a_speciei_umaneSe pare că celebra divinitate Dumnezeu a realizat că a greșit atunci când a permis apariția manelelor pe Pământ. Asta pentru că, susțin la unison teologii, Dumnezeu a decis să-și trimită fiul pe Pământ pentru a doua oară, cu unic scop distrugerea definitivă a manelelor, inclusiv a maneliștilor, în caz că altă soluție nu există.

Într-o intervenție telefonică la postul Trinitas TV, Dumnezeu  și-a asumat greșeala permiterii apariției manelelor, dar a ținut să sublinieze că această mică scăpare nu este decât excepția care întărește regula că el este perfect. Plus că, indiferent de cum și-ar fi desăvârșit creația, pe Pământ ar fi existat oricum o formă de viață care ar fi fost cea mai neevoluată - și, întâmplător, aceasta s-a nimerit să fie manelistul.

În plus, imediat după ce va stârpi manelele prin intermediul fiului său, Dumnezeu intenționează să introducă a 11-a poruncă, ”Să nu asculți manele!”. Cei care nu o vor respecta vor suferi în chinuri groaznice. Practic, vor simți ceea ce simte un om normal atunci când aude o manea.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Sunday, 13.04.2014 12:10 Social

National Cinematografic